onsdag 12 januari 2011

Trippen


Mulet och duggregn just nu kl. 10.42 på Boracay.

Jag skulle ju återkomma med rapport från resan från Thailand. Det var en seg historia som inleddes med Tuktuk till flygplatsen i Udon Thani. Sedan på flygplatsen i Bangkok fick jag se köer utan dess like. Det var ungefär 300 meters kö för att komma in till passkontrollen och där inne var det ringlande köer på 100 meter till. Så kan det bli när alla julresenärer ska hem samtidigt...

Kom iväg sent mot Manila med flyget. Det blev extremt tajt med tid för att hinna checka in. Jag kom till incheckningen 25-30 minuter innan takeoff. Mitt namn ropades i högtalarna. MR THORSELL, MR THORSELL contact ground staff. Jag sprang genom NAIAs flygplats, uropen fortsatte MR THORSELL, MR THORSELL contact ground staff. Otroligt nog kom jag iväg på flighten mot Caticlan och Boracay. En färjetripp och tricycletursenare så var jag framme vid ett hotell. Jag betalar ca 220 kr. för ett rum på Shenna's resort.

Nu verkar vädret ordna upp sig så jag ska återvända till stranden.

Hare bra därhemma!

/Anders Thorsell, Boracay, Filippinerna.