torsdag 6 januari 2011

English is not spoken hereNu har jag lämnat guideboken hemma (för att spara vikt) men i Lonely planet hade det säkert stått så här om staden Udon Thani: "English is not spoken here". Ingen kan engelska här tror jag.

Resan hit var grymt bra. Det var i princip jag och några schweizare ensamma i en egen vagn. Där kunde man öppna fönstret och känna fartvinden (lite grand i alla fall). Synd att resan bara var 50 minuter lång. Hade gladeligen fortsatt i 10 timmar till.

Nu blir det mycket resande igen.

Den 7 januari på kvällen flyger jag till Bangkok. På natten flyger jag sedan till Manila och den 8 på morgonen drar jag till Boracay i Filippinerna. Flygbolaget har dock i sista stund tidigarelagt den flighten. Hoppas jag hinner med flyget.

Jag har precis laddat upp 62 nya bilder. Se:
http://www.facebook.com/album.php?aid=261866&id=556527531&l=ac7faad318

/Anders Thorsell, Udon Thani, Thailand.