torsdag 27 januari 2011

Dirty gravel roadJag hyrde en scooter idag för att utforska Ko Samet. Det gick sådär. Vägarna är faktiskt de eländigaste jag sett i Thailand. Jag kom halvvägs på ön innan jag gav upp. Det kanske hade gått att köra med en offroad men inte gärna med en scooter. Snitthastigheten kanske uppgick till 10 knyck - och jag har inte obegränsat med tid :-)

Damage: 70 kr.

Av någon konstig anledning är Ko Samet klassad som nationalpark. Du som varit i Thailand vet vad det innebär. Du måste betala inträde: 45 kronor.

Jag bor för 200 kronor. Maten är busbillig här. Jag bränner runt en hundring om dagen för tre måltider. Maten är inte bara billig, den är OERHÖRT god. Efter några veckor i Filippinerna glömmer man hur god maten i Thailand är. Ojojojoj! Detta är världsklass.

Stranden är juste här och vattnet är klart och fint. Samma som dagens väder.

Så trots dålig mckörning är Ko Samet en riktig höjdare.

Det verkar som ryssen är i majoritet på ön även om jag fått en del igenkännande (medlidande) blickar från Svenssons när jag rusat runt i GIF Sundsvalls matchtröja :-)

//Anders Thorsell, Ko Samet, Thailand.