fredag 31 december 2010

Sorry misteeeeew, we don't have receipts!

Hello fran Ko Samet.

Bra tryck pa bokningarna har sa jag fick leta ett bra tag innan jag hittade husrum. Och precis nar jag installerat mig far jag mejl fran nagra franska superjusta travelpolare som undrar om inte jag ska komma forbi Vientiane i Laos en repa...

Det ligger ju en bit bort. Hmmm... Svar fraga som jag far fundera ett tag paa.

Fakta om Ko Samet

Ko Samet är en ganska liten men mycket vacker och trivsam ö där du hittar några av Thailands allra vackraste stränder och klaraste vatten.

På Samet är avslappning i en tropisk omgivning huvudsysslan, så skäm bort dig själv lite och ta det riktigt lugnt på din semester. Ön är en pärla om du vill fly vardagens stress ett tag. Ändå är du inte så långt ifrån Bangkok och storstadens shopping, nattliv, restauranger och attraktioner.

Mer om Samet: http://www.kosamet.net

Struligt med bilduppladdningen igar. Jag fick leta lange efter ett internetcafe som kunde branna skiva. De kunde bara branna CD och varje skiva tog 40 minuter att branna. Nar jag laddade i skivan i datorn hangde sig maskinen i flera minuter. Vissa filer gick inte att lasa. Eftersom det tog tid kostade det en slant. Jag ville darfor ha kvitto att ta in i min bokforing. Tjejens kommentar till det var: Sorry misteeeeew, we don't have receipts! Haha. Det ar lite skillnad mot KvittoSverige :-)

Sawasdee pi mai! (Happy new year)