lördag 25 december 2010

On the road


Ojoj vad många security checks jag har gått igenom. På en del flygplatser måste proceduren göras två gånger dessutom. Man litar liksom inte på att det första teamet har hittat alla olagligheter utan de krävs två kontroller :-)

Jag flög med lågprisbolaget Air Asia mellan Colombo, Sri Lanka och Kuala Lumpur, Malaysia. Flygningen tog 3.30 och kostade cirkus 700 kronor. Därefter blev det hyllade Malaysian airlines till Bangkok. Tycker att Air Asias flight var mycket bättre. Fräschare kärra och bättre komfort.

Hela den 23:e gick till transporter.

På julafton var jag på Bangkok beer festival och sedan på Hard rock cafe'. Jag bodde på Novotel som ligger extremt centralt precis intill. Jag hade bokat detta fyrstjärninga hotell till halva priset. Det var kul att testa ett lite finare hotell. Det är så pass fint och "dyrt" att "fixarna" utanför hotellet menade att jag gått fel. "Det där hotellet är för dyrt för dig!"

Pris? 520 kronor per natt.

/Anders Thorsell, Bangkok, Thailand.