söndag 24 januari 2010

Ny resplan - snabba ryck!!!

Good morning Vietnam! Adios Korea!

Jag fick äntligen tag i "Martin - Vår man i Hanoi - Sigbjörn" och han tyckte att jag ska droppa förbi. Sagt och gjort, jag bokade mina biljetter.

En snabb koll på vädret i Seoul gör att jag, lägger ner detta projekt. Det kommer att vara ca -13 grader den 28 januari... Här ryker en del pengar men det kan inte hjälpas - jag kan inte vandra omkring i sommarkläder i Seoul. Uppskattad temperatur i jan/feb. ska enligt statistiken vara 0 grader, inte -13!

MEN mitt visum i Filippinerna går ut den 25 januari så nu blir det ett besök på immigration office så snart de öppnar. Det är stängt under helgen. Struligt.

Men kort och gott blir det (nog) som följer: Jag stannar ett tag till på Boracay, flyger sedan till Manila kring den 28 januari. Den 30 januari flyger jag Manila-Bangkok och den 31 januari flyger jag Bangkok-Hanoi. 4 februari: Hanoi-Bangkok. Men det kanske hinner ändras :-)

Snabba ryck i resebranschen ibland :-)

/Anders Thorsell, Boracay