söndag 31 januari 2010

Facebookskugga i VietnamKommunisterna i Vietnam är rädda för kraftfulla "verktyg" som Facebook. Därför är sajten spärrad här. Hur ska jag klara mig utan FB i fyra dagar? Hehe.

Hade en juste flygning mellan Manila och Bangkok. Satt på rad 1 som vanligt och sträckte ut! Det mest dramatiska var när en 80-årig tant spydde ner toaletten, till värdinnornas stora fasa. Det gick åt en hel del plasthandskar och luftrenare där.

Jag tog ett kort stopp på ett flygplatshotell i Bangkok.
- Där är poolen om du vill använda den, sa receptionisten stolt. Klockan var 01 och jag hade precis berättat att jag skulle stiga upp kl. 05. Varför skulle jag bada nu?

Vid 11-tiden var jag på plats i Hanoi i den socialistiska republiken Vietnam. Jag bor på Hanoi Capital Hotel. Verkar vara ett riktigt bra ställe. Personalen är dundertrevlig. Väntar nu på min polare Martin Sigbjörn som bor här i Hanoi sedan ett par år tillbaka.

Kungväder nu. Hade tydligen varit kallt och regnigt tidigare men nu är det "just great"!

Denna stad är fylld av "photo-ops"! Bilder kommer...

Fragment:
Undrar fortfarande vem som stal min badbrallor i Boracay... En plånbok eller en kamera kan jag första är attraktiva men inte ett par sunkiga Adidas med ett par år på nacken

Sedan jag ekiperat uteliggare med mina kläder ämnade for Korea är min rygga nu 10 kilo lätt.

Stay tuned!

/Anders Thorsell, Hanoi, Vietnam