tisdag 22 december 2009

Time to move onNär man ledsnat på den lokala ölen är det dags att dra vidare :-)

Man gapar när man hör berättelserna från förr om festerna med tusentals dansande på stranden. Nu finns det inget nattliv och knappt några turister. "Very bad season Sir". Det var fler örnar som cirklade ovanför stranden än turister där igår.

Igår spelade sportryssen och jag schack och kollade på Indien-Sri Lanka i cricket på "burken". Det är nivån på "draget".

Idag hakade "Gagarin" med till stranden. Annars kör han mest omkring på sin hyrda Pulsar-mc "för att slippa försäljarna och för att få svalka".

Mycket tjat på stranden. Trots att det bara är ca 200 pers. på stranden finns det nog 40 säljare. De kör olika taktiker:

Den anklagande: varför köpte du frukt av henne och inte av mig?

Den smörande: Hey friend, let me shake your hand. Where you come from. How long you stay here etc. Wanna buy fruit/clothes etc.?

Nu blir det ett riktigt hundpass i resande. Kl. 12 den 23:e hämtar taxichaffisen upp mig. Sedan flyger jag till Bangalore. Stannar på flygplatsen ca fem timmar och drar sedan till Singapore. Stannar där i 12 timmar och flyger till Kuala Lumpur. Undrar hur trött jag kommer att vara... Dessutom kanske jag ska möta upp folk både i Singapore och i KL.

Kan dröja till nästa update. Ni får ha det så bra!

/Anders

--
Foto: Anders Thorsell