måndag 28 december 2009

Swedish invasion & vilka fler ska till Ko Samui under nyår?Inte lätt att skriva reserapporter från "chartermark" men här är lite av det senaste:

Jag stannade kvar i Krabi town. Försökte hitta en båt med destination Railey men trots taxibåtchaffisens tappra försök att hitta fler kunder att dela taxan med så blev det inget. Jag tog en flaktaxi till Ao Nang istället. Sedan longtail till Railey. Vår båt hade problem med starten och en annan båt fick lägga till bredvid och hjälpa oss igång med startkablar. Känns problemet igen från Vinter-Sverige? Dock plus 32 här och inte minus.

Railey och Pranang beach har jag besökt 1999 och 2004. Vad ska man säga? Det är fortfarande en mycket vacker strand - bara fler båtar och ännu fler svenskar i farten. Tippar att det är 70 procent svenskar här.

På eftermiddagen kom det en rejäl monsunskur. Regnet störtade ner under ca 20 min. sen var det stopp.

Dagens kommentar:

Jänkare 1: I feel for chicken sticks!
Jänkare 2: Don't you ever - not!

Lite orolig för vad som ska hända på hotellet ikväll/natt. Personalen har frågat om jag kommer på discot. Hmmm. Jag vill sova i lugn eftersom jag ska stiga upp ca kl. 06 och åka buss till Surat Thani. Hoppas det blir ett lugnt disco...

Vilka fler ska till Ko Samui under nyår?

/Anders Thorsell, Krabi town.