fredag 18 december 2009

FragmentZdenek Rygel är namnet på en tjeckisk pensionär. Jag var inneboende hos honom i Prag 1991. Han hade, tills nu, världsrekordet i grenen hårdaste sängen. Det tog 18 långa år innan Santa Monica Resort tog titeln ifrån honom.

Igår kväll hade rabieshundarnas riksorganisation (RHR) årsmöte utanför mitt fönster. Debatten var livlig och högljudd. Den fortsatte under dagen när fyra hundar tyckte det var skoj att attackera 20 kor. Korna blev "pissed off" och plockade fram hornen i pannan. 1-0 till Rosa och gänget.

Jag tror jag börjar växa in i den Indiska kostymen. Jag har fått på mig brallorna i alla fall. Gillar detta stället även om det kan bli hektiskt med alla envisa säljare. Får se om det är lugnare i Vagator dit jag flyttar den 20:e.

Tidigt att sätta betyg men jag kan inte hålla mig från att skicka på en: +++++ för maten här. Vermästar'n i magen är också nöjd!

Solnedgångarna får oxå högsta betyg. Glödande eldboll - precis som det ska se ut.

Dagens citat: When Russian people drink vodka they speak very bad. Ooooh. They speak very bad, my friend.

/Anders Thorsell, Calagute beach, Goa, Indien.


--
Foto: Anders Thorsell