onsdag 11 februari 2009

Tjafs med Qatar airwaysAktuellt saldo: - 1 661 kr. Dagar kvar: 4. Kronfall? Ja.

Steg upp tidigt för återbesök på sjukan. Blodprovet gick inte att ta igår pga jag inte visste att det är 9 timmars matförbud innan :-)

Tog sedan en kanalbåt till "bananpannkakeland" - Khao San road. Shoppade loss på justa t-shirts och sedan var tanken att kolla om allt stod rätt till hos (Qatar airways) med min flygbiljett.

I originalplanen ska jag flyga Bangkok - Doha - Dubai imorgon men jag vill hoppa av i Doha (Qatar) och inte utnyttja sista flygningen. Det blev strul, strul, strul. Efter två timmars väntan och många samtal mellan kontoret i Bangkok och huvudkontoret i Qatar så sa man NEJ om jag inte betalar 2 000 kr extra. Helt sanslöst! Jag vill alltså flyga kortare än vad jag betalat för och det ska bli dyrare... Qatar airways: are you really a five star airline?

Nu får vi se vad som händer på flygplatsen imorgon. Jag ska försöka att bara checka in bagaget till Qatar och inte till Dubai. Kan bli så att min "master plan" slås i bitar och jag hamnar i motorvägsstaden Dubai. Inte bra i såna fall...

Kan dröja till nästa uppdatering och jag vet inte från vilket land... :-)

/Anders Thorsell, Bangkok, Thailand.