måndag 2 februari 2009

Skräcknatt på fin ö

Vi har fikat på Cafe Charm i Sundsvall hundratals gånger men jag var tvungen att kolla i min "Friendlist" på Facebook för att se vad "Mackan" heter. Ok> Marcus Carlsson! Han reser med Camilla Jutman som jobbar på SPV i Sundsvall. Så var det med det. Vi drog ut och snackade resor och bytte tips.

När det Filippininska bandet började spela orkade inte min röst vara med längre så det var dags att gå hem. Jag stoppade vid ett apotek och ville ha något botemedel för mitt rödsprängda öga. Då kom nästa smäll levererad av expediten! "Sir! You have eye infection!"

På natten hostade jag väldigt mycket så det bev en skräcknatt med ryckig sömn. Ögondropparna börjar verka och "Guangzho-hostan" kanske börjar ge med sig. Verkar så i.a.f.

Marcus och Camilla åkte på Island hopping idag men jag fick tacka nej till det pga förkylningen.

Ko Chang är en fin ö. Överraskande fin natur och ganska klart vatten (Inte Filippinsk klass men ändå...)

Om Ko Chang

Ko Chang - Elefantön har fått sitt namn av att den till formen liknar ett elefanthuvud. Ön ingår i Ko Chang nationalpark som ligger i provinsen Trat. Ko Chang är Thailands tredje största ö efter Phuket och Koh Samui och har ett invånarantal på 4869 (2002).Nationalparken utgörs av ön Ko Chang samt 50 andra små närbelägna öar nära den kambodjanska gränsen. Till ön tar man sig med båt från fastlandet. Ön trafikeras av tre olika linjer. Turismen har ökat explosionsartat de senaste åren och det har sagts att ön ska bli Thailands nya Phuket.

Nu ska jag köpa hostmedicin!

/Anders Thorsell, Ko Chang, Thailand


/Anders Thorsell, Ko Chang, Thailand