söndag 22 februari 2009

@ home


Ett (sällsynt) självporträtt blev en av de sista bilderna på resan.

Resan hem gick bra! Flög med en fullsatt Airbus med Lufthansa. Satt bredvid en dundertrevlig Sydafrikan på väg till München för utbildning. Han bor till vardags i Dubai och förklarade att det finns två årstider där:
- Summer.
and...
- HELL!
I München satt jag uttråkad på flygplatsen och kollade ut över det snötäckta Deutschland när jag hör någon ropa "Tjena Anders!". Rösten tillhör Albin (piloten) från Sundsvall. Han var på väg hem från en flygning.

På Arlanda träffade jag föräldrarna. Nu var det deras tur att flyga till Thailand. Tack för ölen Kalle :-)På väg till SAS-kärran som skulle ta oss till Sundsvall träffade jag GIF Sundsvalls Benny "storfräsarn" Mattson. Han var bussig nog att skjutsa hem mig från Midlanda till Sundsvall. Hans lilla Peugeot var dock inte den varmaste av bilar. Minus 13 grader är inte godis för en fransk kärra.

Kl. 22 klev jag in i min läga. Fattig men otroligt nöjd efter 63 fantastiska dagar! På måndagen gick jag till jobbet och på lunchen gick jag på biblioteket och lånade en guidebok över Seychellerna och Mauritius. Dags att läsa in sig på nya resmål!

/Anders Thorsell