tisdag 16 december 2008

I love travelling because you know exactly what you're doing

I love travelling because you know exactly what you're doing. Den klassiska kommentarern fällde en irländsk curlingspelare på tåget mellan Sundsvall och Stockholm. Jag skrattade gott och den härliga frasen får bli namnet på den här resan!

Resan gick genom ett vinter-Sverige som måste glädja "White-Christmas-ivrarna.

I Gävle hoppade en busig, bussig ryggsäckförsedd blondin på tåget. Visade sig att hon skulle till Australien för jobb och plugg. Det var intressant att prata resminnen med henne. Vips skulle jag av på Arlanda! På flyget i Lufthansas regi tänkte jag att det skulle vara gott med en öl till maten och trevligt att fira att semestern börjat. - Wir haben leider kein Bier!Jag vitnade i ansiktet och stirrade frågandes på "Helga". Va? Ingen Bier på ett tyskt flyg...

Jag satt bredvid en tjej som såg ut som en husockupant från Kreuzberg. Planer var fullknökat.I München stannade jag i c 90 min innan jag bordade flyget mot Dubai. Efter 5 timmar landade jag i Dubai.