tisdag 22 januari 2008

Good liver and splendid shopping


- Your liver is very good Sir.
- Thanks doc.
Jag hade tid hos läkaren kl. 12.00 på Bumrungrad International hospital, för genomgång av min hälsotest. Kl. 11.59 kallades jag in till den justa och trevliga doktorn. Han hade med sig ett 8-sidigt dokument med testdata. Tanken med testet är att upptäcka hälsorisker i tid. Det mesta såg bra ut men jag ska träna mer, äta mer frukt och mindre bröd och sötsaker. Det tar jag med mig. Visst var jag lite fundersam över levervärdena (en och annan öl har det blivit :-) men som sagt - the liver is very good!

Något som också är mycket bra, eller otroligt bra är shopping i Bangkok. Jag har rusat runt på varuhusen och handlat och handlat och handlat och ännu har jag en dag kvar. Bland dagens fynd:
6 par jeans Diesel/Replay
1 ultrasnygg mchjälm.
1 systemkamera Canon EOS 40D inkl 4 gig minneskort. Totalpris: 7000 SEK.

Oooh vad fattig jag blev nu!!!!

I morgon ska jag till tandläkaren. Uffa. Sista dagen på semestern och jag går till tandläkaren. Hmmm. Well. Det är inte billigare hemma och jag har tid över här och det största förtroendet för Bumrungrad international hospital där man blir behandlad som kund/patient och inte som en kostnad och ett bekymmer.

Vi ses!

/Anders Thorsell, Bangkok, Thailand.