lördag 17 november 2007

Ny resa på G

Snart är det dags för en ny resa. Frågan är bara vart?
Det jag förbokat är Stockholm-Bangkok t.o.r och sedan är resplanen mer eller mindre öppen. Det jag ska försöka pricka in är ön Cebu i Filippinerna med omnejd. Kanske tar jag mig till Bohol, Cebu city och Bantayan. Det kan också bli Boracay men det där löser jag på plats efter att jag känt av "stämningen".

Jag har fått en inbjudan till att besöka en en kompis som jobbar på Ericsson i New Delhi, Indien. Häromdagen fick jag också en inbjudan till ett bröllop i Singapore. Det låter som en häftig upplevelse att vara med om. Kan bli riktigt justa bilder.

Under 8 veckor skulle jag om jag lägger på ett kol hinna med Filippinerna, Singapore och Indien. På den här sidan ska jag skildra mitt resande så lägg ett bokmärke hit.

Resans namn blir: Klimatresan - The return och Fat Cat. Klimatresa för att prio ett är att komma till sol och värme, träffa nya människor och fly ett gråtrist, julstökigt Svedala. Fat cat blev namnet på förra årets resa efter ett möte med den mycket trevlige fotbollspampen Lennart (Fat Cat) Johansson.

Klimatresan startar i början av december och rapporter kommer att publiceras på www.mythailand.se/blog samt på Mintur.se

/Anders Thorsell, Sundsvall, Sverige, 2007-11-17, Mythailand.se