fredag 30 november 2007

Certifierad tomte och Shayne Ward

Rivstart på dagen - uppe och studsade vid 06.30. Checkade ut och drog på en resebyrå, bara för att bli uppgiven. Det var dyrt, dyrt, dyrt. Billiga flygbiljetter stavas f-r-a-m-f-ö-r-h-å-l-l-n-i-n-g! De ville ha 2000 kr oneway till Hong Kong - No way!

Det var bara att vända om och styra mot ett cybercafe. Satte mig på ett flashigt dito på Silom rd. Hmm. Hanoi, Phnom, Penh eller Macau.
Det blev Macau till slut. Då kanman hoppa på en färja och vara i Hong Kong en timme senare.

Hittade rum på systerhotellet (pris 160 kr) och drog iväg på shoppinggallerior. Första anhalt: Emporium. Där strömmade julsångerna ut på gatan. Renen Rudolf...
Inne kunde man ta en bild med en äkta tomte från Finland som dessutom var certifierad!

Dagen fortsatte med Panthip plaza (ett elektroniskt Mecka),The Plantinum mfl.

På kvällen styrde jag mot Vertigo sky bar i stadsdelen Sathon. Jag tog mig upp till 61a våningen på denna ultralyxiga utomhusbar men tyvärr misslyckades uppdraget pga jag inte hade långbyxor. Suck. Får göra ett nytt försök. Sorry Sir we have a dresscode tonite.
http://www.thisisthelife.com/en/sky-bar-sirocco.htm

Stack till Suan Lum beer garden istället, för att lyssna till lite thaipop. Sedan blev det ännu en gratiskonsert: Shayne Ward på Siam Paragon. Det var enkonsert med hysteriska skrik från thaitjejerna.

Time is rtunning out. Macau och Hong Kong imorgon.

Mer om Shayne Ward: http://www.shayne-ward.com/
Ses!