onsdag 1 mars 2006

Inget mirakel

Hade jag haft två veckor till på resande fot hade jag kunnat utföra MIRAKEL och UNDERVERK. Nu blir det ett grymt stressande. Det känns som man står utanför ett skyltfönster till en resebutik och kollar in. Man kan få bläddra lite i en broschyr men man hinner inte åka dit...

Ett par veckor till hade gett mig tid till Tirana, Skoje, Ohrid mm. Nu känner jag av tidspressen. Nästa stopp blir troligen Tivat i Montenegro, antingen imorgon eller den 7e.

Serbien och Belgrad måste jag än en gång hylla till skyarna. När man läser tidningnarna har man en bild av detta folket som blodtörstiga kannibaler. Stämmer inte precis men det beror kanske på vem man frågar. Krig och konflikter är inte något ämne man vill dra upp i samtal med lokalbefolkningen.

Cykelturen idag ställde vi in. Blir nog en repa på stan ikväll istället.

2005-09-05, Belgrad, Serbien och Montenegro.

Fortsättning följer.