söndag 4 december 2011

Biljetter till Sveriges matcher i EM

Biljetter till Sveriges matcher i Fotbolls-EM säljs genom fotbollförbundet med start den 12 december.

Fem matcher i Kiev - Euro 2012
EM pågår 12 juni – 1 juli 2011. Sveriges tre gruppspelsmatcher, en kvartsfinal och finalen kommer att spelas på Kievs nyrenoverade Olympiastadion. Sverige möter i Kiev: Ukraina den 11 juni, England den 15 juni och slutligen Frankrike den 19 juni.

Transporter
Så tar du dig till EM.

Fotbollen visar vägen
Fotbollen visar vägen till Kiev

Hotell
Uefa varnar för höga hotellpriser under EM

Press och media
Vi har bilder från Kiev, Ukraina. Kontakta oss för vidare info om Kievbilder. Vi har också en nyskriven artikel om Kiev "på lager".

Kievfoto av: Anders Thorsell.

2 kommentarer:

Majk sa...

Hej,
Vet du någonting om hur vägarna och kontroller och så ser ut i Ukraina. Funderar nämligen på bila ned dit men har hört att de är mycket kontroller och att man ska behöva muta poliser för att kunna köra vidare. Stämmer det?
/ Mike

Anders Thorsell sa...

Hej Majk.
När jag var i Ukraina år 2000 var det väldigt vanligt att poliserna var fram till oss och skulle ha pengar för både det ena och det andra. Nu år 2011 var det lugnt p åden fronten i själva Kiev. Hur det ser ut på vägarna vet jag inte men misstänker att det kan vara värre där. Du kan läsa mer om mina polare som rest med bil i Ukraina. Se www.dreamtrip.se. Antar att du även har koll på läget med bilförsäkringen. Det bör kollas upp. //Anders Thorsell