måndag 22 december 2008

Say it by numbers* 0: Antal operatörer som Telia har roamingavtal med i Kambodja.
* 13: timmar i flygplan hittills
* 20: Usd betalar jag för hotellet.
* 1000: Bilder har jag tagit första veckan!
* 1002: gånger om dagen får jag frågan: Tuk tuk Sir?
* 1002: gånger undrar samma person: You want to see the Killing fields?

Jag och miste Flank fick förstärkning av en annan Ruhr-gebiet tysk igår. Riktigt trevliga snubbar som man kan diskutera resor med i timme efter timme. Imorgon reser de vidare till Siem Reap resp. Battambang. Jag stannar nog kvar ett tag till.

Tog första badet idag, i bassäng.

/Anders Thorsell, Phnom Penh, Kambodja

2 kommentarer:

Kent E sa...

Har själv med familj landat i ett kallt Peking. Vinterkläderna är på :-(. Men det ska förhoppningsvis bli varmare när vi färdas längre söderut.

Anonym sa...

Hello Tretjak!

Innan vi stänger ner infosektionen och GFD:ar vill jag passa på att önska god jul. Utanför fönstret rullar bilköerna norrut med julfirare. Fullpackat med barn och julklappar. Kanske en och annan familj från Mauritius, men ingen stannar för att lufta däcken.

Ha de gott!
/OLV